تا چند سال پیش اطلاعاتی که مردم درمورد کبد چرب داشتند بسیار محدود بود. اما به تازگی در کنار شیوع بیشتر این بیماری اسم آن هم بیشتر به گوش میرسد و اطلاعات اغلب مردم درمورد این بیماری تا حد زیادی افزایش پیدا کرده است. تا انتهای این مطلب مارا همراهی کنید تا با این بیماری بیشتر آشنا شوید.
کبد اندامی است که چربی را در خود ذخیره میکند تا بدن بتواند از آن استفاده کند. اما باید بدانید که اگر این میزان چربی بیش از حد مجاز باشد(5 الی 10 درصد وزن کبد) احتمال ابتلا به بیماری کبد چرب افزایش می یابد. به دلیل رژیم غذایی نامناسب افراد و عدم تحرک کافی ، اخیرا کبد چرب به یکی از بیماری های رایج تبدیل شده است.
ابتلا به این بیماری نه تنها کبد بلکه دیگر ارگان های بدن را نیز تحت تاثیر قرار میدهد.
این بیماری به 3 نوع تقسیم میشود:
کاهش اشتها، ضعف و گیجی، حالت تهوع، احساس خستگی مفرط، کاهش وزن، رنگ تیره ادرار، عرق کردن بیش از حد و… از علائم آن به حساب می آیند. باید در نظر داشته باشید که این علائم خطر ابتلا به کبد چرب را افزایش میدهند. کبد چرب زمانی رخ میدهد که بافت کبد دیگر قادر به شکستن چربی ها نباشد. مواردی چون مصرف برخی از داروها، رژیم کاهش وزن سریع مانند رژیم کانادایی، ابتلا به برخی از بیماریهای خودایمنی شانس ابتلا به کبد چرب را بیشتر میکنند.
داشتن اطلاعات درمورد این بیماری میتواند از رخ دادن بیماری های جدی تر جلوگیری کند. جایگزین کردن عادتهای سالم غذایی با عادتهای نامناسب و عدم مصرف الکل در درمان نوع گرید 1 کمک زیادی میکند. بنابراین اگر به گرید 1 مبتلا هستید برای کاهش چربی کبد خود به راهکارهای زیر عمل کنید:
در درمان گرید 2 این بیماری نیز میتوانید از داروهای گیاهی مثل عرق خار شتر، چای سبز یا سیر کمک بگیرید. اما باید بدانید که توصیه ما مراجعه به پزشک است. زمانیکه به نوع گرید 3 و 4 مبتلا شدید به هیچ عنوان به درمانهای خانگی اکتفا نکنید.
منبع: http://www.foodonly.ir/